• slide
  • Koulutetut hierojat

    Koulutetut hierojat

    Koulutetut hierojat hoitavat sinut kuntoon! Varaa oma aikasi täältä.

  • PT- palvelut

    PT- palvelut

    Oletko kiinnostunut tehostamaan harjoitteluasi? Tai kaipaatko liikuntakipinää ja tukea elämäntapamuutoksessa? Lue lisää ISLOn PT-palveluista täältä.

Itä-Suomen Liikuntaopisto

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueilla ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. ISLO kouluttaa vuosittain noin 80 opiskelijaa, nuorta ja aikuista tarjoten sekä ammattiin valmistavaa että ammattiosaamista täydentävää koulutusta.


ISLO tuottaa monipuolisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakkailleen. Tarjoamme majoituspalveluita Finnhostel Joensuussa, fysikaalisen hoitolaitoksen oppilashierontoja ja fysikaalisia hoitoja, ohjatun liikunnan palveluita ryhmille ja työyhteisöille, työhyvinvointipalveluja yrityksille ja yhteisöille sekä tukipalveluita urheilijoille ja urheiluseuroille.

1000px-ISLO-telinevoimistelu-by-Jarno-Artika-11-of-13.png

Hostellista nykyään myös maittava aamupala!

Kaikki PT- paketit tarjouksessa elokuun ajan -10 %! Tutustu palveluihin täältä.

PT:n avulla lisää puhtia arjen jaksamiseen? Tutustu palveluihin täältä.

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

Kesäkuntoon? Tutustu kuntotestauspalveluihimme ja täsmennä harjoitteluasi

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_12_of_13.jpg

ISLO:n työhyvinvointipalvelujen tarjontaa päivitetty, tutustu uusiin palveluihin!

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

jokipojat.png lataus.jpg Joensuun-urheiluakatemia.png collapick_logo.png Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png joma_logo.jpg JoUS_some_vaaka.png pokali-who.gif jippo-logo.jpg Kataja_uusi_etusivu.jpg kataja_logo.jpg VillavalkePsykot2.jpg Banneri_2.jpg firstbeat.png