• 100 vuotta Urheilua ja Liikuntaa Yleisöluentosarja

  100 vuotta Urheilua ja Liikuntaa Yleisöluentosarja

  ISLOn yleisöluentosarja liittyen Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan - 100 vuotta Urheilua ja Liikuntaa - käynnistyy torstaina 19.1.2017. Ilmoittaudu mukaan!

 • Tarjous oppilashierontaan!

  Tarjous oppilashierontaan!

  Käy tammi- helmikuussa klo 8-11 hieronnoissa 4 kertaa 60 tai 90 min oppilashieronnassa, saat 5 hieronnan ilmaiseksi! Ilmainen hieronta tulee käyttää maaliskuun loppuun mennessä.

  Varaa oma aikasi täältä.

 • Liikuntaneuvonta

  Liikuntaneuvonta

  Varaa aikasi edulliseen Liikuntaneuvontaan, joka sisältää myös Matalan kynnyksen kuntotestit. Palvelun hinta vain 15 € / tapaaminen! Katso lisää täältä

 • Iltapäiväkerho
 • PT- palvelut

  PT- palvelut

  Oletko kiinnostunut tehostamaan harjoitteluasi? Tai kaipaatko liikuntakipinää ja tukea elämäntapamuutoksessa? Lue lisää ISLOn PT-palveluista täältä.

 • ISLOn senioripilates

  ISLOn senioripilates

  ISLOn maanantain klo 10-11 senioripilates- ryhmässä muutama paikka jäljellä! Katso ilmoittautumisohjeet täältä

Itä-Suomen Liikuntaopisto

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueilla ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. ISLO kouluttaa vuosittain noin 80 opiskelijaa, nuorta ja aikuista tarjoten sekä ammattiin valmistavaa että ammattiosaamista täydentävää koulutusta.


ISLO tuottaa monipuolisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakkailleen. Tarjoamme majoituspalveluita Finnhostel Joensuussa, fysikaalisen hoitolaitoksen oppilashierontoja ja fysikaalisia hoitoja, ohjatun liikunnan palveluita ryhmille ja työyhteisöille, työhyvinvointipalveluja yrityksille ja yhteisöille sekä tukipalveluita urheilijoille ja urheiluseuroille.

1000px-ISLO-telinevoimistelu-by-Jarno-Artika-11-of-13.png

Hostellin reception on vuoden vaihteessa avoinna: pe 30.12. klo 15.00-20.00, la 31.12. klo 12.00-14.00 ja su 1.1. suljettu.
Hyvää Uutta Vuotta!

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

Tutustu kuntotestauspalveluihimme ja täsmennä harjoitteluasi!

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_12_of_13.jpg

ISLO:n työhyvinvointipalvelujen tarjontaa päivitetty, tutustu uusiin palveluihin!

BLOGI

27.10.2016 klo 11.57
Meillä kaikilla, niin nuorilla kuin vanhoillakin, niin rikkailla kuin köyhilläkin, niin viisailla kuin vähemmän viisaillakin on vain yksi elämä, mutta osaammeko käyttää sen oikein hyödyksemme? Elämämme on tasapainoilua fyysisten ja henkisten voimavarojamme välillä. Nuori luottaa fyysisiin voimavaroihinsa ja ikäihminen saavuttamaansa elämänkokemukseen. Yhteistä molemmille hyvinvointiyhteiskunnassa on useinkin päätöksenteon pitkittyminen ja tekemisen siirtäminen tuonnemmaksi ja lopulta mitään ei…

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

jokipojat.png lataus.jpg Joensuun-urheiluakatemia.png collapick_logo.png Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png joma_logo.jpg JoUS_some_vaaka.png pokali-who.gif jippo-logo.jpg Kataja_uusi_etusivu.jpg kataja_logo.jpg VillavalkePsykot2.jpg Banneri_2.jpg firstbeat.png