• Koulutushaku

    Koulutushaku

    ISLOn koulutusten haku osittain päättynyt. Liikunnan ja liikuntapaikkahoitajan ammattitutkintojen haku jatkuu edelleen, tutustu koulutuksiin täältä.

  • Kesähieronnat

    Kesähieronnat

    Koulutetut hierojat tekevät hierontoja myös kesällä! Varaa oma aikasi täältä.

Itä-Suomen Liikuntaopisto

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueilla ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. ISLO kouluttaa vuosittain noin 80 opiskelijaa, nuorta ja aikuista tarjoten sekä ammattiin valmistavaa että ammattiosaamista täydentävää koulutusta.


ISLO tuottaa monipuolisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakkailleen. Tarjoamme majoituspalveluita Finnhostel Joensuussa, fysikaalisen hoitolaitoksen oppilashierontoja ja fysikaalisia hoitoja, ohjatun liikunnan palveluita ryhmille ja työyhteisöille, työhyvinvointipalveluja yrityksille ja yhteisöille sekä tukipalveluita urheilijoille ja urheiluseuroille.

web_ISLO_2015_by_Jarno_Artika_10_of_11.jpg

Haku osaan ISLOn koulutuksista jatkuu edelleen, alla linkit koulutuskohtaisiin valintatuloksiin:
Hierojan ammattitutkintoon valitut

1000px-ISLO-telinevoimistelu-by-Jarno-Artika-11-of-13.png

Hostellista nykyään myös maittava aamupala!

detective-788592_1920.jpg

Kesä lähestyy kuten myös ISLOn agenttileirit! Tutustu ja ilmoittaudu leireille täältä.

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

Kesäkuntoon? Tutustu kuntotestauspalveluihimme ja täsmennä harjoitteluasi

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_12_of_13.jpg

ISLO:n työhyvinvointipalvelujen tarjontaa päivitetty, tutustu uusiin palveluihin!

BLOGI

17.6.2016 klo 11.36
Vuoden 2016 kesä on hellinyt meitä itäsuomalaisia mahtavilla kesäkeleillä jo toista kuukautta. Toki Suomen kesän tuntevat osaavat aavistaa, että koko kesää ei todennäköisesti päästä nauttimaan yli +20 lämpötiloissa, mutta suomalaiset tunnetusti osaavat tarttua hetkeen ja nauttia lyhyehköstä kesästä. Viime aikoina uutisia seuranneet ovat saattaneet pistää merkille, kuinka Joensuun seudun medioissa uutisoidaan tihenevään tahtiin tämän hetken yhdestä trendilajista, frisbeegolfista. Joensuun…

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

jokipojat.png lataus.jpg Joensuun-urheiluakatemia.png collapick_logo.png Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png joma_logo.jpg JoUS_some_vaaka.png pokali-who.gif jippo-logo.jpg Kataja_uusi_etusivu.jpg kataja_logo.jpg VillavalkePsykot2.jpg Banneri_2.jpg firstbeat.png