Liikunnalliset kesäleirit 2017

Itä-Suomen Liikuntaopisto järjestää kesällä 2017 kolme Kesäleiriä 2007-2010 syntyneille lapsille.

Leirit

Kesäleiri 1.

MA 5.6. – PE 9.6. klo 9-15

Leiri koostuu erillisistä liikunnallisista päivistä, joista voit valita mieleisesi päivät tai vaikka koko viikon! Leiriläiset pääsevät liikkumaan viikon aikana niin perinteisten pelien ja leikkien (polttopallo, kirkonrotta, hipat jne) ja ryhmäkisailujen lisäksi salibandyn ja joukkuepelien parissa. Lisäksi viikolla käydään pelaamassa minigolfia, ja eihän kesäleiri olisi mitään ilman pyöräretkeä ja uintia! Viikko huipentuu perjantaina keilaukseen sekä Amazing Raceen pohjautuvaan Hämmästyttävään ralliin, jossa leiriläiset kisailevat ryhmittäin leikkimielisesti hauskojen ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Ohjaaja paikalla päivittäin klo 8-16, jolloin ensimmäinen ja viimeinen tunti vapaa-aikaa valvotusti. Ohjattu ohjelma klo 9-15.

Leiriohjelma.

Hinta 20 €/pv. Sisältää ohjauksen, liikuntapaikkamaksut, lounaan, vakuutuksen ja leirituotteen (1 kpl/leiriläinen).


Agenttileiri 2.

MA 12.6. – PE 16.6. klo 9-15

Koko viikon kestävä agenttileiri, jossa leiriläiset pääsevät ratkaisemaan viikon aikana suurta ja jännittävää arvoitusta. Arvoitusta selvitetään lähialueen liikuntapaikoilla monipuolisten liikunnallisten aktiviteettien parissa. Ohjaaja paikalla päivittäin klo 8-16, jolloin ensimmäinen ja viimeinen tunti vapaa-aikaa valvotusti. Ohjattu ohjelma klo 9-15.

Leiriohjelma.

Hinta 90 €/viikko. Sisältää ohjauksen, liikuntapaikkamaksut, päivittäisen lounaan, vakuutuksen ja leirituotteen.


Agenttileiri 3.

MA 19.6. – TO 22.6. klo 9-15

Leiri koostuu erillisistä agenttiaiheisista liikunnallisista päivistä, joista voit valita mieleisesi päivät tai vaikka koko viikon! Leiriläiset pääsevät ratkaisemaan joka päivä erilaista arvoitusta erilaisten liikunnallisten pelien ja leikkien parissa, joten voit olla mukana vaikka joka päivänä. Ohjaaja paikalla päivittäin klo 8-16, jolloin ensimmäinen ja viimeinen tunti vapaa-aikaa valvotusti. Ohjattu ohjelma klo 9-15.

Leiriohjelma.

Hinta 20 €/pv. Sisältää ohjauksen, liikuntapaikkamaksut, lounaan, vakuutuksen ja leirituotteen (1 kpl/leiriläinen).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu Kesäleirien hakulomakkeella.


Tiedustelut

puh. 050 - 408 4792 tai 050 - 441 6968

toimisto@islo.fi