• slide
  • slide
  • slide

Pesäpallon yläkoululeirit 2018-2019

Suuren suosion saavuttaneet pesäpalloleirit järjestetään nyt toista kertaa Joensuussa!

Itä-Suomen liikuntaopiston, Joensuun kaupungin ja Joensuun Mailan yhteistyössä järjestämillä pesiksen yläkoululeireillä sinua ohjaavat Petri Pennanen, Laura Jehkonen, Antti Väistö sekä vierailevat asiantuntijat sekä urheilijavierailut Joensuun Mailan superpesisjoukkueesta (mm. Juha Niemi, Iiro Kuosa, Henri Litmanen). Leirillä on omat ryhmät 7-, 8- ja 9-luokkalaisille. Ryhmiin otetaan enimmillään 21 urheilijaa/ikäluokka.

Leireillä keskitymme lajitaitojen ja perustaktiikan kehittämiseen sekä yleisvalmennukseen unohtamatta tärkeintä eli koulunkäyntiä, sillä nuoret suorittavat opintojaan leiriviikon aikana Itä-Suomen Liikuntaopistolla opettajan johdolla.


Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Itä-Suomen Liikuntaopiston hostellissa kahden tai kolmen hengen huoneissa. Tarvittaessa urheilija voi majoittua jo su-ma yöksi hostelliin lisämaksua vastaan.

Hinta

Leirin hinta on 65€/vuorokausi sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan sekä mahdolliset siirtymäkuljetukset harjoituspaikoille.

Valinta

Valmentajat valitsevat hakemusten ja videoiden perusteella leiriläiset. Valinnat tehdään elo-syyskuun aikana.


Päivän rakenne


Opiskelu

Leiriläiset opiskelevat opettajan johdolla n. 3 tuntia joko aamupäivällä tai iltapäivällä Itä-Suomen Liikuntaopistolla, joka sijaitsee aivan harjoituspaikkojen välittömässä läheisyydessä. Opettaja on aina ennen leiriviikkoa jokaisen leiriläisen luokanvalvojaan yhteydessä.

Harjoitukset

Päivässä harjoituksia on yleensä 2-3, jotka pitävät sisällään lajiharjoittelua ja tukiharjoituksia (nopeus, voiman tekniikat, kestävyys, motoriikka, huoltava). Lisäksi leirillä on aina 1-3 luentoa leirin teemoihin liittyen.


Hakeminen

Hae leiritykseen Pesäpalloliiton hakulomakkeella (julkaistaan keväällä 2018) 15.8.2018 mennessä.

Lisätiedot: Petri Pennanen p. 0503445112, petri.pennanen@joensuunmaila.fi

Islo_logo.png
Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png
joma_logo.jpg