• slide
  • slide
  • slide

Itä-Suomen Liikuntaopisto "ISLO"

Vuonna 1979 perustettu Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO on osa suomalaista urheilu- ja liikuntaopistoverkostoa. Se on yksi kolmesta alueellisesta liikunnan koulutuskeskuksesta. ISLO:ssa koulutuksesta ja monipuolisista liikunnan palveluista vastaa kokenut ja osaava ammattilaisten joukko. Itä-Suomen Liikuntaopiston omistaa Joensuun kaupunki. ISLO sijaitsee keskellä Joensuuta, opiston päärakennuksesta torille on matkaa vajaa kilometri. Yhtä lähituntumassa sijaitsevat koko Joensuun Mehtimäen ympäristön upeat liikuntapaikat - Joensuun Areena, Vesikon uimahalli, Palloilukeidas, keskuskenttä sekä ympäri vuoden liikkujille ylläpidettävät ulkoilureitit.


WEB_ISLO_aulakoulu_by_Jarno_Artika_6_of_10_pieni_optimi.jpg

Koulutus

Koulutus on ISLO:n toiminnan kulmakivi ja koulutamme vuosittain liikunnan ammattilaisia neljän ammattitutkinnon sekä kahden ammattiin valmentavan/täydentävän koulutuksen voimin. Vuosittain ISLO:lla koulutetaan noin 80 opiskelijaa, sekä nuoria että aikuisia.

Tutustu koulutuksiimme tarkemmin täältä.


Majoitus

ISLO omistaa huoneistohotelli Finnhostel Joensuun, joka sijaitsee myös aivan Tiedepuiston ympäristössä, matkaa Finnhostelliin kertyy n. 450m. Hostellista on lyhyt matka Joensuun keskustaan ja Mehtimäen liikuntapaikoille. Hostelli soveltuu erinomaisesti niin yksittäisille matkailijoille, kuin perheille ja ryhmille.

Tutustu tästä tarkemmin Finnhostel Joensuun majoitustiloihin

web_ISLO_2015_by_Jarno_Artika_5_of_11_pieni_optimi.jpg

Tilat

ISLO on toiminut vuodesta 2013 Joensuun Tiedepuistolla, jossa ISLO:lla on erinomaiset tilat Tiedepuiston 1. rakennuksessa. Tiedepuistolla sijaitsevat ISLO:n toimisto, luokkatilat, testiasema sekä hierontapoli.

Muut ISLO:n tilat sijaitsevat aivan Tiedepuiston ja Mehtimäen välittömässä läheisyydessä. ISLOn liikuntatila sijaitsee Tiedepuistolla ja järjestämme monipuolisesti ohjattua liikuntaa, mm. seniorisaleja sekä yksilöllistä ohjausta.

WEB_ISLO_aulakoulu_by_Jarno_Artika_1_of_10_pieni_optimi.jpg
web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_5_of_13_pieni_optimi.jpg

Vuokraamme luentosalejamme myös ulkopuoliseen käyttöön.
Tarvitsetko käyttöösi monipuolista kokoustilaa? Katso tarkempi esittely luokkatiloistamme.

Haluatko tarkempaa tietoa ISLO:n ohjatun liikunnan palveluista? Lue tästä lisää


Palvelut

ISLO tuottaa monipuolisia palveluja niin yksittäisille kuntoilijoille kuin yrityksille ja työyhteisöille. Kauttamme saat esimerkiksi hierontaa, kuntotestauspalveluita tai työhyvinvointipäiviä ja –valmennuksia.

Palvelutarjontaamme pääset tutustumaan lisää täältä:

YRITYKSILLE

LIIKUNTA ja HYVINVOINTI