Huco-profiilitVuoden_liikuntatuote_11.jpg

ISLO on saanut käyttöönsä uusia, erinomaisia työkaluja ihmisten liikuntatyylin ja ravintotottumusten selvittämiseen. Kauttamme saat ensimmäisenä Pohjois-Karjalassa Huco Sport® ja Diet® profiilit, joita voidaan hyödyntää monipuolisesti esim. PT-palveluissa.


Huco Sport®

Huco Sport® on profiilityökalu, jolla voidaan selvittää luonnollinen tyylisi liikkua. Tämän ohella profiili antaa tietoa siitä, mikä sinua liikunnassa motivoi ja miten motivaatiota voidaan pitää tehokkaasti yllä. Profiilin avulla voidaan mm.:

  • Näyttää motivaatiosi taustalla olevat tekijät
  • Auttaa asettamaan oikeat tavoitteet
  • Näyttää oletko ryhmässä vai yksin liikkuja
  • Auttaa sinua tekemään sinulle sopivan liikuntaohjelman
  • Näyttää miten sinun kannattaisi seurata liikunnan etenemistä
  • Näyttää miten liikuntatyylisi muuttuu paineen alla


Huco Sport® profiilien teko soveltuu myös erinomaiseksi osaksi yritysten työhyvinvointi-projekteja. Kysy lisää Huco Sport® profiileista henkilökunnallesi Petri Hirvoselta, p. 050 524 9970 tai Jenna Hiltuselta, p. 050 308 5399.


huco_sport_-_malliprofiili_2015.jpg

Esimerkki Huco Sport® profiilista


Profiilista käyvät selvästi ilmi painotukset eri liikkumistyyleihin. Tulokset käydään aina läpi asiantuntijan kanssa. Profiili auttaa niin vähäisen liikuntataustan omaavia henkilöitä kuin aktiivisempiakin liikkujia.


Huco Diet®

Onko sinulla haasteita painonhallinnan kanssa? Huco Diet® profiilin avulla voidaan avata painonhallinnan taustalla olevia seikkoja niin syömiseen, liikkumiseen kuin painonhallintaan suhtautumiseen liittyen. Profiili soveltuu parhaiten henkilöille, joilla painonhallinnan tavoitteena ei ole yksittäisten kilojen tiputtaminen, vaan tavoitteena on suurempi elämäntapamuutos ja sitä myötä painon laskeminen. Diet profiili sopii myös mainiosti Personal Trainer-asiakkaille, jotka haluavat tehostaa painonhallintaansa.Esimerkki Huco Diet® profiilista


Profiilin avulla voidaan saada lisätietoa painonhallinnan taustalla piilevistä haasteista ja tavoista, jotka liittyvät painonhallinnan kompastuskiviin.

huco_diet-esimerkkiprofiili-p1.jpg

Molempia Huco profiileja voidaan käyttää osana ISLOn Personal Trainer -palveluita.


Kysy lisää Jenna Hiltuselta, p. 050 308 5399 tai Kari Salolta, p. 050 352 4599.