”Liikuttavinta ja vastuullisinta hostellimajoitusta Joensuussa!

AJANKOHTAISTA:

Yksiö

 • yksi makuuhuone  
 • täysin varusteltu pienoiskeittiö  
 • kylpyhuone 
 • parveke  
 • TV ja langaton nettiyhteys  

Kaksio

 • kaksi makuuhuonetta
 • täysin varusteltu keittiö
 • kylpyhuone  
 • parveke  
 • huoneissa TV ja langaton nettiyhteys  

”Ole kuin kotonasi”

ISLO Hostellin 24 viihtyisää huonetta ovat yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistoissa. Jokaisessa huoneistossa on keittiö ja kylpyhuone.

Majoitushinnat

ISLO Hostel kuluu Suomen Hostellijärjestöön, jonka jäsenkortilla saat 10% alennuksen suoraan meidän kauttamme tehdystä 1hh tai 2hh varauksesta. Huomioithan, että alennukset eivät ole voimassa tapahtumien kuten Ilosaarirockin aikaan. Klikkaa oheista logoa tai tästä nähdäksesi listan Hotellijärjestön jäsenjärjestöistä.

Hinta
HUONEISTOT
Oma huoneisto yksiö, pienoiskeittiö ja kylpyhuone 1 hh67 € / vrk
Oma huone kaksiosta, huoneistokohtainen keittiö ja kylpyhuone 1 hh 57 € / vrk
Kahden hengen huone (yksiössä tai kaksiossa)  2 hh 86 € / vrk
Kaksio 4:llekaksio164 € / vrk
Kaksio 3:llekaksio136 € / vrk
Kaksio 2:llekaksio114 € / vrk
PERHEILLE
Perhepaketti yksiössä, 2 aikuista ja 2-4 lasta (alle 15-v.), lapsille patjat lattialla.yksiö86 € / vrk
Perhepaketti kaksiossa, 2 aikuista ja 2-4 lasta (alle 15-v.)kaksio114 € / vrk
URHEILUSEUROILLE TAI ISLON OPISKELIJOILLE
Urheiluseurat ja ISLOn opiskelijat, kysy lisää hostel@islo.fi tai 0504084587
LISÄPALVELUT
Aikuisen lisävuode32 € / vrk
Patja aikuiselle25 € / vrk 
Lapsen lisävuode18 € / vrk
Patja lapselle15 € / vrk
Lemmikkilisä15 € / käynti 

ISLO Hostel  sijaitsee Joensuun keskustassa, rauhallisen Kalevankadun varrella punatiilisessä kerrostalossa. Majoitamme edullisesti niin työmatkalaiset, aikuisopiskelijat, perheet, urheilujoukkueet, festarimajoittujat kuin lemmikitkin! Meille on helppo tulla rautatie- tai linja-autoasemalta, bussilla lentoasemalta tai omalla autolla. Hostellilta kävelee 10 minuutissa kaupoille, yliopistolle ja Mehtimäen urheilupuistoon. Lähempänä eivät liikuntapaikat voisi olla!  

Toimimme kestävä kehitys ja vastuullisuus mielessä pitäen. Jatkamme vastuullisuustekojen listaa askel kerrallaan. Toivomme, että asiakkaammekin toteuttavat niitä omalta osaltaan meillä majoittuessaan.   

“Tulen aina vain Isloon, koska se on keskellä kaupunkia, silti rauhallinen, huoneet ovat tilavat ja siistit, hinta-laatusuhde on erinomainen, aamiainen on maukas ja terveellinen ja henkilökunta super!”  

Eläkeläislääkäri,
10 vuotta keikkatöissä Joensuussa

”Majoituin aikuisopiskelijana sinne ensimmäistä kertaa, ja siitä lähtien paikka on ollut vakipaikka… jo lapseni kavereineen käyttävät tätä majoituspaikkaa vieraillessaan Joensuussa????”

Yrittäjä,
Pohjois-Karjala 

”Asuminen on edullista ja voittaa hinnassa, mukavuudessa ja rentoudessa hotelliasumisen mennen tullen. Meillä on aina ollut tervetullut olo ISLOon tullessamme ja suosittelemme hostellia lämpimästi!”

Jouko ja Tuulikki,
Jyväskylä 

Hinnat sisältävät

Hinnat sisältävät aamiaisen, liinavaatteiden ja pyyhkeiden lisäksi seuraavat palvelut: 

 • saunavuoro (varaustilanteen mukaan) 
 • pysäköinti lämmitystolppineen tai vuoropysäköinti kadulla (ma-to ja to-ma) 
 • pyykinpesumahdollisuus 

Peruutusehdot

Huonevarauksen voi kuluitta peruuttaa vielä edellispäivänä  klo 23.59 mennessä. Ryhmävarauksen peruutusehdot sovitaan erikseen.

Aamiainen ja ruokailut

Buffetamiainen tarjoillaan hostellin alakerrassa arkisin klo 6.30-9.00 ja viikonloppuisin klo 8.00-10.00. Tarvittaessa aamiaista voidaan aikaistaa, tai se voidaan tuoda tarjottimella asiakkaan jääkaappiin edellisiltana. Ryhmille on tarjolla lounas, päivällinen tai iltapala (min.10 hlöä) ennakkotilauksesta.

Pientä purtavaa ja virvokkeita

Hostelin vastaanotosta voit ostaa virvoitusjuomia, makeisia ja leivonnaisia. Leivonnaiset leivotaan itse ja pakastetaan tuoreina. Raaka-aineissa on huomioitu vastuullisuus: käytämme kiteeläisen Makkolan luomutilan vehnä- ja ruisjauhoja, kiihtelysvaaralaisen Vatasen kanalan kananmunia, Reilun kaupan tummaa suklaata, luomubanaaneja ja mahdollisuuksien mukaan luomumarjoja. Virvoitusjuomissa on luomu-, Reilun kaupan ja tuulivoimalla tuotettuja juomia. Myynti- ja leivontatarvikkeiden hankinnassa hyödynnämme ruokahävikkiä vähentäviä yrityksiä.

Tarjolla on muffineita ja kanelisolmupullia, marjaisia smoothieita ja saunaevääksi grillimakkaraa kiuaspannulla kypsennettäväksi. Lista valikoimasta on huoneissa ja alakerran ilmoitustaululla.

Kerhohuone ja välinevuokraamo

Hostellin katutasossa aamiaistilan yhteydessä on kerhohuone, josta voi lainata kirjoja, leluja ja pelejä tai katsoa elokuvaa isolta näytöltä. Trapetsi, renkaat, puolapuut ja patjat kutsuvat liikunnallisiin leikkeihin, samoin takapihan leikkipaikka. Talvella voit lainata pulkkaa ja mennä kirkonmäelle laskemaan. 

Hostellin välinevuokraamosta voit napata kävelysauvat, luistimet, sukset, lumikengät ja monta muuta välinettä ja lähteä ulkoilemaan. Vuokraamme myös polkupyöriä kypärien ja valojen kera. 

Kysy välinevarauksista lisää Hostellin henkilökunnalta!

ISLO Hostellin vastuullisuusteot

 • Jätteiden lajittelu ja kierrätys – kierrätäthän sinäkin majoituksesi aikana syntyvät jätteet kerrosten kierrätyspisteisiin
 • Ympäristölle lempeät puhdistus- ja pesuaineet
 • Pestävät laudeliinat ja keittiöliinat
 • Vettä säästävät suihkupäät saunassa
 • Valaistuksessa led- ja energiansäästölamput
 • Rohkaisemme liikkumaan lihasvoimilla: vuokraamme polkupyöriä ja liikuntavälineitä
 • Toimimme yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa
 • Aamupalalla on tarjolla myös lähiruokaa ja luomutuotteita
 • Kioskituotteissa on jokin vastuullisuusnäkökulma: luomu, paikallisuus, tuulivoiman käyttäminen tuotannossa, ruokahävikin vähentäminen


Katso myös: