Ydintehtävämme on järjestää liikunta-alan ammatillista koulutusta. Lisäksi meidät tunnetaan pitkistä perinteistä ja rautaisesta osaamisesta sosiaali- ja terveysalan puolelta hierojien kouluttamisessa. Meidän kauttamme hoituu myös oppisopimuskoulutus kaikkiin järjestämiimme ammatillisiin tutkintoihin ja tutkinnon osiin.

Toimintaympäristömme on Joensuun keskusta-alueella Mehtimäen liikuntaympäristön sydämessä, jota hyödynnämme monipuolisesti oppimisympäristönä niin hierojien kuin liikunta-alan uusien soihdunkantajien kouluttamisessa. Koulutustoiminnasta ja osaamisen arvioinnista vastaavat ISLOn kantahenkilöstöön kuuluvat kelpoisuusasetukset täyttävät opettajat. Lisäksi työelämän viimeaikaisinta näkemystä sekä asiantuntijaosaamista koulutuksiin tuovat vierailevat kouluttajat.

Koulutuksenjärjestäminen on meille tärkeä tehtävä. Välitämme siitä mitä teemme, ja haluamme kehittyä ja päivittää osaamistamme, jotta voimme antaa koulutuksiimme osallistuville mahdollisimman hyvät valmiudet liikunta-alalla työskentelemiseen ja jatko-opintoihin suuntaamiseen.

Tutustu koulutusvalikoimaamme opetus ja koulutus -valikossa!

Katso myös: