web_ISLO_Valmennus_J_Turunen_banneri_by_Jarno_Artika_1_of_1.jpg

Valmennuskeskus

Itä-Suomen Liikuntaopiston valmennuskeskus palvelee eri lajien urheilijoita monipuolisten valmennuspalveluiden tuottajana, hyödyntäen alueen osaamista verkostoitumalla eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Kehitämme alueellisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa käytännön valmennustyötä. Tuemme eri toimijoiden verkostoitumista sekä heidän osaamisensa hyödyntämistä valmennusprosesseissa.


Joensuun Urheiluakatemia


Itä-Suomen Liikuntaopisto tekee monenlaista yhteistyössä Joensuun urheiluakatemian kanssa. ISLO tuottaa akatemialle valmennus-, testaus- ja tukipalveluja. ISLO on myös yksi akatemian yhteistyöoppilaitoksista. Itä-Suomen liikuntaopiston urheilijana voit siis olla myös Joensuun urheiluakatemian urheilija!

Joensuun urheiluakatemia on yhteistyöverkosto, joka tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut koulutuksen ja valmentautumisen yhdistämiseen. Huipulle tähtäävä urheilija voi hakeutua yhteistyöoppilaitosten verkostosta itselleen soveltuvaan oppilaitokseen / koulutusohjelmaan sekä käyttää Urheiluakatemian palveluita oman lajinsa harjoittelussa.

Itä-Suomen liikuntaopiston lisäksi Joensuun urheiluakatemian urheilijoita opiskelee Itä-Suomen yliopistossa, Karelia ammattikorkeakoulussa, joensuulaisissa lukioissa sekä Joensuun ammattiopistossa.

Joensuussa urheilijan käytössä on erinomaiset harjoittelupaikat lähellä oppilaitoksia. Mehtimäki on ainutlaatuinen urheilupaikkojen keskittymä koko Suomessa. Tyypillisesti matka koulusta – tai jopa kotoa - harjoituksiin kestää pyörälläkin alle 10 minuuttia. Tämä helpottaa merkittävästi urheilijan arkea.

Joensuun urheiluakatemian toiminnan ja valmennuksen järjestää Joensuun kaupungin liikuntapalvelut kiinteässä yhteistyössä yhteistyöoppilaitosten sekä paikallisten liikuntajärjestöjen ja urheiluseurojen kanssa. Urheiluakatemian toimintaa johtaa akatemiakoordinaattori yhdessä valmennuskoordinaattorin kanssa. Eri lajien valmennusvastuu on lajivalmentajilla. Koulutuksen järjestämisestä vastuu on oppilaitoksilla.


Joensuun Urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean hyväksymistä huippu-urheiluakatemioista.

Lue lisää: www.joensuu.fi/urheiluakatemia