TLYKL1.jpg

Taitoluistelun yläkoululeirit 2020-2021

Itä-Suomen Liikuntaopiston taitoluistelun yläkoululeiritykset jatkuvat lukuvuonna 2020-2021.

Jokaisena leiripäivänä on kaksi jäätä ja oheisharjoituksia. Leiri alkaa maanantaina aamupäivällä jääharjoituksella ja päättyy perjantaina kello 14 mennessä.

Itä-Suomen Liikuntaopiston taitoluistelun yläkoululeiritys on tarkoitettu:

  • 13 –16 –vuotiaille taitoluistelu-urasta unelmoiville nuorille taitoluistelijoille (7.-9.luokkalaiset)
  • Taitoluistelun aktiiviharrastajille, jotka ovat mukana tavoitteellisessa kilpaurheilussa ja joiden kilpailusarja edellyttää taitoluisteluliiton testisuorituksia.

Huomio!

Itä-Suomen Liikuntaopisto noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja ulkoministeriön linjauksia vallitsevassa koronavirustilanteessa. Taitoluistelun yläkoululeiritykseen otetaan ilmoittautumisia vastaan, mutta yläkoululeirityksen toteutuminen vahvistetaan viikko kerrallaan vallitsevan tilanteen mukaan. Leiritysviikkoja perutaan, jos edellä mainitut linjaukset niin määräävät. Tiedotamme mahdollisista muutoksista heti niiden selvittyä.

Hakukriteerit (7-9 luokka)

  • olet tavoitteellisesti harjoitteleva ja kilpaileva taitoluistelija
  • luistelija kilpailee sarjoissa debytantit, noviisit tai sm-noviisit, juniorit tai sm-juniorit

Huomio! Vaikka kaikki hakukriteerit eivät kohdallasi vielä täyttyisikään, voit silti hakea yläkoululeiritykseen. Jokainen hakija ja hänen urheilijan polkunsa käsitellään yksilöllisesti.

Painopisteet leiritoiminnassa

  • Kokonaisvaltaisesti luistelijana kehittyminen (lajitaidot, fyysiset ominaisuudet ja liikunnan perustaidot)
  • Kouluyhteistyö; jokaisena leiripäivänä tehdään koulusta annettuja tehtäviä.
  • Kasva urheilijaksi – elämänhallintasisällöt

Leiriajankohdat:

Leiri 1: viikko 39: 21.-25.9.2020 (ma-pe)

Leiri 2: viikko 46: 9.-13.11.2020 (ma-pe)

Leiri 3: viikko 3: 18.-22.1.2021 (ma-pe)

Leiri 4: viikko 9: 1.-5.3.2021 (ma-pe)

Huomio: Jäätilanteesta johtuvat leiriajankohtien muutokset ovat mahdollisia. Muutoksista informoidaan luistelijoita pikimmiten, jos sellaisia tulee.


Majoitus

Leiriläiset majoittuvat Itä-Suomen Liikuntaopiston hostellissa kahden tai kolmen hengen huoneissa. Tarpeen vaatiessa urheilija voi majoittua hostelliin myös su-ma yöksi lisämaksua vastaan.

Hinta

Leirin hinta on 325€/ leiri sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi lounaan, aamupalan, päivällisen ja iltapalan.

Huomioithan, että yläkoululeiritys lukuvuonna 2020-2021 pitää sisällään neljä leiriä.

Valinta

Valmentajat valitsevat leiriläiset hakemusten perusteella. Ensimmäiset urheilijavalinnat on tehty 5.6.2020 ja pidennetyn hakuajan puitteissa tulleet hakemukset käsitellään 3.8. alkavalla viikolla. Vielä ehdit hyvin hakea mukaan!

Luistelijat valitaan yläkoululeiritykseen koko lukuvuoden 2020-2021 ajaksi ja ottamalla leiripaikan vastaan luistelija sitoutuu osallistumaan jokaiselle neljälle leirille. Peruutukset ovat mahdollisia ainoastaan sairauslomatodistuksella.

Huomio

Yhtäaikaisesti taitoluistelun yläkoululeirien kanssa pyörivät myös ISLO:n taitoluistelun tehopäivät, joihin voit ilmoittautua haluamillesi leiriviikoille tai harjoituspäiville. Lisätietoa täältä: https://www.islo.fi/tehopaivat.


Päivän rakenne

Opiskelu

Leiriläiset opiskelevat opettajan johdolla n. 2-3 tuntia joko aamupäivällä tai iltapäivällä Itä-Suomen Liikuntaopistolla, joka sijaitsee aivan harjoituspaikkojen välittömässä läheisyydessä. Opettajat voivat olla yhteydessä vastuuopettajaan ennen leirityksiä.

Harjoitukset

Päivässä harjoituksia on yleensä 2-3, joista kaksi on päivittäin lajiharjoituksia sekä osana päivistä näiden lisäksi pidettäviä fysiikkaharjoituksia (nopeus, voiman tekniikat, kestävyys, motoriiikka, huoltava).

Valmennus ja opetus

Leirien valmennuksesta ja opetuksesta vastaa Iina Potaseff (liikunnanopettaja (LitM), liikunnanohjaaja (AMK), ammattivalmentaja).


Hakeminen

Taitoluistelun yläkoululeirityksen hakuaika on käynnissä ja se päättyy 31.7.2020.

Hae mukaan jo tänään!

Hakulomake ISLO:n taitoluistelun yläkoululeiritykseen

ISLO pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin leiritystä koskien.


Lisätiedot


Iina Potaseff, 040 564 2223, iina.potaseff@islo.fi

Islo_logo.png
Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png