WEB_ISLO_aulakoulu_by_Jarno_Artika_1_of_10.jpg

Kokoustilat

Itä-Suomen Liikuntaopiston tilat sijaitsevat Joensuun Tiedepuistolla aivan keskustan tuntumassa. Käytössämme on kolme monipuoliseen käyttöön soveltuvaa luokkatilaa, joita vuokrataan myös ulkopuoliseen käyttöön. Luokkatilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten kokousten järjestämiseen.

Kaikissa kolmessa luokassa on monipuoliset multimedialaitteistot. Luokista löytyvät tietokone kaiuttimilla, dataprojektori, televisio blu-ray soittimella, fläppitauluja, valkotaulut sekä dokumenttikamera. Tiloissamme pystytte järjestämään tilaisuuksia niin pienelle kuin suuremmalle ryhmälle.

Luokissa 1 ja 3 on istumapaikkoja 24 kappaletta ja luokassa 2 34 kappaletta. Luokat 1 ja 2 on mahdollista yhdistää kokoon taittuvalla väliseinällä, jolloin saadaan suuri, 58 hengen luokkatila. Lisäksi luokissa 1 ja 2 on mahdollista saada vaihtelua istumiseen tilassa olevilla jumppapalloilla.

Kokouksia varten saatte kauttamme kahvitarjoilut ja lounasruokailut onnistuvat erinomaisesti Tiedepuiston lounasravintolassa Sulo ( www.ravintolasulo.fi).


Luentosalien vuokraus ja yhteystiedot:

Luentosalien vuokrahinnat ovat 25€/tunti tai 120€/päivä.

Voit tiedustella luokkatilojemme varaustilannetta ISLO:n toimistosta alla olevien tietojen mukaisesti:

Itä-Suomen Liikuntaopisto
Länsikatu 15
80110 Joensuu

Toimisto
toimisto@islo.fi
puh. 050-408 4792
ma-to 8.00-18.00
pe 8.00-15.00