Trager®-hoidot

Trager on yhdysvaltalaisen lääkäri Milton Tragerin (1908-1997) kehittämä menetelmä, jonka avulla voit oppia kevyemmän tavan elää ja liikkua. Menetelmään kuuluvat kosketusta ja liikettä hyödyntävät hoidot sekä tietoisen liikkumisen harjoitteet yksin tai ryhmässä.

Trager voidaan lukea kehoa ja mieltä yhdistäviin ns. somaattisiin menetelmiin. Tragerin pehmeät liikkeet ja lempeä kosketus vaikuttavat alitajuntaan asti mahdollistaen kivuista vapautumisen, jolloin kehon oma paranemisprosessi alkaa toimia.

Pehmeytensä ansiosta Trager sopii kaiken ikäisille. Trager voi lievittää kehon jännityksiä, raajakipuja ja liikerajoituksia, niska- ja hartiasärkyjä, selkäkipuja, iskiasoireita sekä stressi- ja unihäiriötä. Trager helpottaa myös fibromyalgian, Parkinsonin taudin, dystonian, MS-taudin ja CP-vamman aiheuttamia oireita. Hyviä tuloksia on saatu myös hengenahdistuksen, astman ja turvotusten hoidoista. Urheilijat ja taiteilijat ovat kokeneet suorituskykynsä vapautuneen ja parantuneen Tragerin avulla.

Trager-hoitoja ISLOlla antaa Trager®-terapeutti Elina Ikonen.


Trager®-hoitojen hinnasto

60 min 60€

90 min 80€

Hoitojen kokonaiskesto on hieman yli 60/90 minuuttia, joten varaa aikaa hoitoon riittävästi.

Trager®-hoitojen ajanvaraus ja lisätiedot

Elina Ikonen, p. 050 372 7399, elina.ikonen@islo.fi