tyohyvinvointi2.jpg

TYÖHYVINVOINTI

Itä-Suomen Liikuntaopisto tarjoaa laajan kattauksen erilaisia työhyvinvointipalveluja yrityksille ja työyhteisöille. Työhyvinvointipalveluilla pyrimme kattamaan kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Itä-Suomen Liikuntaopisto on Firstbeat Hyvinvointianalyysin virallinen palveluntuottaja ja kauttamme voitte saada työyhteisölle tai avainhenkilöille kohdennetun Hyvinvointianalyysin, jossakolmen päivän ajan mitataan jokaisen osallistujan sykettä ja sykevälivaihtelua. Tuloksista pystytään kartoittamaan osallistujien stressi- ja palautumistasoja sekä saamaan tietoa omasta liikkumisesta.


LUE LISÄÄ


Asiantuntijaluennot

Tarjoamme monipuolisia asiantuntijaluentoja työyhteisöjen tarpeisiin. Luennoitsijoina toimivat Itä-Suomen Liikuntaopiston omat asiantuntijat sekä valikoidut yhteistyökumppanimme, joiden kautta pystymme tarjoamaan laajan kattauksen mielenkiintoisia luentokokonaisuuksia.

Kauttamme saa luentoja mm. seuraavista aiheista:

  • liikunnasta
  • ravinnosta
  • psyykkisestä valmennuksesta

Kysy lisää tarjoamistamme luennoista ja luentokokonaisuuksista Petri Kettuselta

(puh. 040 0529015, petri.kettunen@islo.fi).


Ohjatun liikunnan palvelut työyhteisöille

Työyhteisön liikuntaan ja hyvinvointiin panostamalla voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa työ- ja toimintakykyä uhkaavia tai heikentäviä sairauksia. Liikunta vahvistaa niin fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja vähentää työntekijöiden sairastumista. Itä- Suomen Liikuntaopisto järjestää työyhteisöille ja yrityksille työtekijöiden hyvinvointia edistäviä ohjatun liikunnan palveluita liikunta- ja virkistyspäivien, kurssien ja ohjattujen liikuntatuntien muodossa.


LUE LISÄÄ


Testauspalvelut

Kiinnostaako yrityksessänne tietää enemmän henkilöstönne kuntotasosta? Haluaisitteko todentaa liikuntakampanjoiden vaikutusta henkilöstöön? Tarjoamiemme testauspalveluiden avulla pystytään saamaan todellista, mitattua tietoa työntekijöiden kuntotasosta, kohdentamaan liikuntapalveluita sekä luonnollisesti antamaan mielenkiintoista tietoa jokaiselle testatulle omasta kunnostaan. Teemme myös kehonkoostumusmittauksia, joilla voidaan selvittää mm. rasvaprosenttia, viskeraalisen eli sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrää sekä kehon lihasjakaumaa.


LUE LISÄÄ