tyohyvinvointi2.jpg

TYÖHYVINVOINTI

Itä-Suomen Liikuntaopisto tarjoaa laajan kattauksen erilaisia työhyvinvointipalveluja yrityksille ja työyhteisöille. Työhyvinvointipalveluilla pyrimme kattamaan kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Itä-Suomen Liikuntaopisto on Firstbeat Hyvinvointianalyysin virallinen palveluntuottaja ja kauttamme voitte saada työyhteisölle tai avainhenkilöille kohdennetun Hyvinvointianalyysin, jossakolmen päivän ajan mitataan jokaisen osallistujan sykettä ja sykevälivaihtelua. Tuloksista pystytään kartoittamaan osallistujien stressi- ja palautumistasoja sekä saamaan tietoa omasta liikkumisesta.


LUE LISÄÄ


Asiantuntijaluennot

Tarjoamme monipuolisia asiantuntijaluentoja työyhteisöjen tarpeisiin. Luennoitsijoina toimivat Itä-Suomen Liikuntaopiston omat asiantuntijat sekä valikoidut yhteistyökumppanimme, joiden kautta pystymme tarjoamaan laajan kattauksen mielenkiintoisia luentokokonaisuuksia.

Kauttamme saa luentoja mm. seuraavista aiheista:

  • liikunnasta
  • ravinnosta
  • psyykkisestä valmennuksesta

Kysy lisää tarjoamistamme luennoista ja luentokokonaisuuksista valmennuskeskusvastaava Petri Kettuselta

(puh. 0400-529015, petri.kettunen@islo.fi).


Ohjatun liikunnan palvelut työyhteisöille

Työyhteisön liikuntaan ja hyvinvointiin panostamalla voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa työ- ja toimintakykyä uhkaavia tai heikentäviä sairauksia. Liikunta vahvistaa niin fyysisiä että psyykkisiä voimavaroja ja vähentää työntekijöiden sairastumista. Itä- Suomen Liikuntaopisto järjestää työyhteisöille ja yrityksille työtekijöiden hyvinvointia edistäviä ohjatun liikunnan palveluitalii kunta- ja virkistyspäivien, kurssien ja ohjattujen liikuntatuntien muodossa.


LUE LISÄÄ


Testauspalvelut

Kiinnostaako yrityksessänne tietää enemmän henkilöstönne kuntotasosta? Haluaisitteko todentaa liikuntakampanjoiden vaikutusta henkilöstöön? Tarjoamiemme testauspalveluiden avulla pystytään saamaan todellista, mitattua tietoa työntekijöiden kuntotasosta, kohdentamaan liikuntapalveluita sekä luonnollisesti antamaan mielenkiintoista tietoa jokaiselle testatulle omasta kunnostaan. Teemme myös kehonkoostumusmittauksia, joilla voidaan selvittää mm. rasvaprosenttia, viskeraalisen eli sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrää sekä kehon lihasjakaumaa.


LUE LISÄÄ


Valmennuspalvelut

Kaipaatteko yksilöllisempää ohjausta liikunnan ja hyvinvoinnin kehittämiseen? Itä-Suomen Liikuntaopistolla on käytössään INFIT-valmennusympäristö, jonka avulla voidaan luoda räätälöityjä verkkovalmennusohjelmia useisiin eri tarpeisiin. Valmennukseen voidaan yhdistää ravintovalmennusta, stressinhallintataitoja tai vaikka taukoliikuntaohjeita. Samalla INFIT-työkalulla voidaan myös tehdä sähköisiä kyselyjä laajoille joukoille. Esimerkkinä UKK-terveysseula, jonka avulla voidaan kartoittaa riskitekijöitä ennen liikuntaprojektin käynnistämistä.

Järjestämme myös Personal Trainer –palveluita, joiden kautta voidaan tarjota yksilöllistä ohjausta liikuntaan ja elämäntapoihin. Personal Trainer -palveluissa voidaan myös hyödyntää INFIT-valmennusympäristöä. Personal Trainer –palveluista voit lukea lisää täältä -> PT-palvelut

Kysy lisää valmennuspalveluista valmennuskeskusvastaava Petri Kettuselta (puh. 0400-529015, petri.kettunen@islo.fi