Yhdessä muutokseen, kaikista lähtökohdista!  

Tunnistatko tarpeen tehdä muutoksia elämäntapoihisi tai esimerkiksi liikuntatottumuksiin liittyen? Muutoksen tekee ihminen itse, mutta me autamme muutoksen tukena. ISLOlla yksilöohjausta tekevät koulutetut liikunta-alan ammattilaiset ja hyödynnämme palveluissamme Mehtimäen monipuolista ympäristöä. Palveluverkostomme on laaja ja hyvinvointisi tueksi saat tarvittaessa apua meidän hierojiltamme ja fysioterapeuteiltamme. 

Anna me autamme ja ohjaamme oikeille raiteille! 

Liikuntaneuvonta

PT-palvelut

Liikuntaneuvonta

Harkitsetko liikunnallisen harrastuksen aloittamista yhdessä ammattitaitoisen ohjaajan kanssa? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan! Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan sisällön toivomiesi teemojen mukaan. Jos koet olevasi liikuntaharrastuksen aloittelija, liikuntaneuvontapalvelu sopii juuri sinulle. Autamme löytämään sinulle soveltuvat liikuntalajit ja sytytämme liikuntakipinän kirkkaaseen liekkiin! 

Hinnasto ja paketit 

Liikuntalajia etsimässä

200 €

Tutustutaan yhdessä turvallisesti ja mukavasti erilaisiin liikuntalajeihin. Tavoitteena on löytää sellaisia harrastuksia, joiden parissa olisi mukava viettää aikaa myös omatoimisesti. Tapaamisten yhteydessä keskustellaan myös ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Sisältö:

4 tapaamista 2 kk sisällä

 • Tapaamisten sisällöt valitaan esimerkiksi seuraavista
  • Lihaskuntoharjoittelu
  • Liikkuvuusharjoittelu
  • Matalan sykkeen kestävyysharjoittelu
  • Muu toivelaji

Palveluun sisältyy ilmainen alkutapaaminen, jossa keskustellaan tavoitteistasi ja toiveistasi. 

Meillä voi maksaa myös seuraavilla henkilöstöeduilla: Epassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak.

PT-palvelut

Tervetuloa matkalle kohti parempaa kokonaisvaltaista hyvinvointia! Pääosassa matkantekoa olet juuri sinä – ammattitaitoisen ohjaajan tukemana. Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan sisällön toivomiesi teemojen mukaan. Jos sinulla on jo hiukan kokemusta liikunnan harrastamisesta ja olet kiinnostunut harjoitteluohjeista ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä, PT- palvelut soveltuvat juuri sinulle! 

Hinnasto ja paketit 

Harjoitusohjelma

180 € 

Yksilöllinen kaksijakoinen harjoitusohjelma, joka tehdään alkukartoituksen perusteella. Palvelu sisältää alkukartoituksen ja kaksi tapaamista.  

Starttipaketti

250 €

Startti- paketti sopii sinulle, joka kaipaat ytimekästä otetta liikunnan tai elämäntapamuutoksen alkutaipaleella.  

Sisältö: 

 • Alkukartoituksen + 3 tapaamista asiakkaan toivomien teemojen mukaisesti
  • Suosittelemme tähän pakettiin lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia ohjeineen
 • Tanita- kehonkoostumus (lisämittaukset 15 € hintaan)

Muutosta ilmassa -paketti

390 €

Muutosta ilmassa paketti sopii sinulle, joka kaipaat tehokasta ja tiivistä tukea liikunnan tai elämäntapamuutoksen alkutaipaleella.  

 • 1 kk 3 tapaamista, 2 kk 2 tapaamista, 3 kk 1 tapaaminen
 • Tapaamisten sisällöt valitaan seuraavista
  • Liikunnallinen ohjaus
  • Psyykkinen valmennus keskustelu
  • Ravintokeskustelu
  • Tanita- kehonkoostumus
 • Tanita- kehonkoostumus (lisämittaukset 15 € hintaan)

Terveyttä ylläpitäen

149 € / kk 

Terveyttä ylläpitäen -palvelu soveltuu Startti-paketin tai Muutosta ilmassa- paketin jatkoksi. Saat työkaluja ja tukea tehtyjen muutosten ylläpitämiseksi ja kuntotasosi kehittymiseksi. Teemme myös tarvittavat päivitykset harjoitusohjelmiin. 

 • 2 tapaamista / kk
 • Palvelu on voimassa toistaiseksi, 1 kk irtosanomisajalla.

Meillä voi maksaa myös seuraavilla henkilöstöeduilla: Epassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak.

Personal Trainerit

Kari Salo
Asiakaspalveluvastaava

Koulutettu Personal Trainer, Trainer for You
Kuntosalivalmentaja
Urheiluhieroja, Koulutettu hieroja

Jenna Hiltunen
Palvelusuunnittelija

Olen työskennellyt liikunta- alalla erilaisissa tehtävissä 13 vuotta ja intohimonani on auttaa asiakkaitani löytämään oma yksilöity tie kohti liikunnallista elämäntapaa! Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK ja opiskelen liikuntajohtamista YAMK-opinnoissa. Omia harrastuksiani ovat kuntosali- ja kehonpainoharjoittelu, kamppailulajit ja ratsastus.

Koen, että liikunnan tulee olla turvallista sekä hauskaa. Avullani saat parhaat vinkit kuntosaliharjoitteluun, kehonpaino- ja liikkuvuusharjoitteisiin sekä toiminnallisen harjoittelun maailmaan. Kokemusta minulla on myös ryhmäliikunnasta ja vesiliikunnan ohjaamisesta.

Tuuli Kemppi
Koulutettu Hieroja

Nimeni on Tuuli Kemppi ja työkseni toimin liikuntaneuvojana, yksilövalmentajana (lisensoitu pt) sekä teen myös hierontaa. Oma liikuntataustani on kestävyysurheilun parista, lattia-ja ilma-akrobatiasta sekä kuntosaliharjoittelusta. Nykyisin olenkin yhdistänyt nämä, eli olen päätynyt toiminnallisen harjoittelun pariin.

Olen itse oppinut kantapään kautta mitä tapahtuu, kun liikunta, ravinto ja palautuminen ei ole tasapainossa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään jokaiselle sopivat työkalut arjen pyörittämiseen ja sopivien liikuntamuotojen etsimiseen. Tehdään asiat fiksusti ja sinun tavoitteitasi ajatellen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Veera Hiltunen
Koulutettu hieroja
Olen Veera ja olen työskennellyt ISLOlla vuodesta 2016 asti. Teen ISLOlla hieronta (myös faskia-, ja purentalihaskäsittelyjä), liikuntaneuvonta ja yksilövalmentajan (lisensoitu pt) hommia. Olen liikkunut monipuolisesti koko ikäni. Hiihdin kilpaa kahdeksan vuotta, jonka jälkeen kuvioihin tuli myös kuntosali, maastopyöräily, pesäpallo ja luonnossa liikkuminen koirani kanssa!

Vapaa-aikaani kuuluu myös tällä hetkellä ravintotieteiden opiskelu avoimessa yliopistossa. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hyvinvointi koostuu mielestäni hyvästä unesta, ravinnosta, liikunnasta ja ympäristötekijöistä.

Haluaisinkin auttaa juuri sinua saavuttamaan nämä tavoitteet, sinun arkeesi ja sinulle sopivilla tavoilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan eka tapaaminen!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Katso myös: