Somatiikan lyhytkurssi

Tällä kaksipäiväisellä kurssilla tutkimme kehollisuutta ja liikettä somatiikan ja tanssin näkökulmasta. Tervetuloa kartuttamaan kokemuksia ja ymmärrystä kokonaisvaltaisesta, luonnollisesta liikkumisesta, lisääntyvää kehotuntemusta sekä luovuuden ja liikkeen iloa! Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Somatics workshop

Our experience of our own bodies plays an important role in how we feel about ourselves, and this influences how we interact with our environment, social and physical. This two-day long workshop dwelves into the interesting world of somatics. Read more and sign in on the link below.

Lajitehokkuuskoulutus

Oletko kiinnostunut, millainen siirtovaikutus fysiikkaharjoittelulla on lajisuorituksen tehokkuuteen ja taidon kehittämiseen? Tässä koulutuksessa saat vastauksen siihen ja monin muihi fysiikkaharjoitteluun liittyvään kysymykseen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Kenelle? valmentajat, joilla on riittävät pohjatiedot fysiikkaharjoittelusta valmentajat, jotka vastaavat kokonaisvaltaisen harjoittelun toteutuksestavalmentajat, jotka haluavat lisätä omaa ymmärrystä harjoittelun siirtovaikutuksen merkityksestä