Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto — Talviliikuntapaikat

Itä-Suomen Liikuntaopisto Länsikatu 15, Joensuu, Suomi

Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto on sinulle sopiva tutkinto, jos haluat tehdä käytännön töitä liikunta-alalla ja olet kiinnostunut liikuntapaikkojen hoitotehtävistä, kunnossapidosta sekä asiakaspalvelusta. Liikuntapaikka-alan ammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia liikuntapaikkojenhoitajana ulko- ja sisäliikuntapaikkojen hoitotehtävissä sekä asiakaspalvelu- ja valvontatehtävissä.  Tammikuussa alkavalla lähijaksolla tutustutaan talviliikuntapaikkojen hoitoon, kuten latujen, jääkenttien, jäähallien ja laskettelurinteiden kunnossapitoon.

Liikuntapaikka-alan erikoisammattitutkinto

Itä-Suomen Liikuntaopisto Länsikatu 15, Joensuu, Suomi

Liikuntapaikka-alan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esimiestehtävissä toimiville tai esimiestehtäviin pyrkiville liikuntapaikkojen hoitajille, jotka ovat suorittaneet liikuntapaikka-alan ammattitutkinnon tai omaavat alalta vankan työkokemuksen. Koulutus sopii erinomaisesti myös liikunnan ja vapaa-ajan johtotehtävissä toimiville, jotka haluavat syventää osaamistaan liikuntapaikoista ja ymmärtää paremmin oman toimintaympäristön toimintaa. Koulutus käynnistyy tammikuussa 2024, hae nyt!

Hieronnan ammattitutkinto — monimuotokoulutus

Itä-Suomen Liikuntaopisto Länsikatu 15, Joensuu, Suomi

Monimuotokoulutus sopii työelämässä oleville, alanvaihtajille, uutta ammattia vanhan rinnalle hakeville, jatkokoulutukseksi jo rautaisille ammattilaisille tai ponnahduslaudaksi jatko-opintoihin. Opiskelua voi toteuttaa myös muiden opintojen ohessa. Koulutukseen sisältyy teoriaopetuksen lisäksi asiakastyötä ja käytännön harjoittelua ISLOn hieronnan oppimisympäristössä.  Koulutus alkaa tammikuussa 2024! Hae nyt!