Ylpeästi yhdessä
kehittyen

Tulevat koulutukset ja tapahtumat

Tulevat koulutukset

Itä-Suomen liikuntaopisto Oy

Mehtimäen liikunta- ja urheiluympäristön toiminnallinen sydän

Itä-Suomen liikuntaopisto (ISLO) on vuonna 1979 perustettu, Joensuun kaupungin omistama alueellinen liikunnan koulutuskeskus.

Ydintehtävämme on järjestää liikunta-alan ammatillista koulutusta ja vapaan sivistystyön koulutusta sekä ylläpitää liikunta-alan koulutuskeskusta. Lisäksi tuemme ja kehitämme alueen liikuntaa, urheilua sekä niihin liittyviä palveluita yhteistyössä urheiluseurojen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Toimimme Joensuun keskusta-alueella, osana Mehtimäen ainutlaatuista urheilun ja liikunnan ympäristöä. Sijaintimme tekee meistä poikkeuksellisen koko urheiluopistoverkosto huomioiden. Mehtimäen monipuolisten liikunnan ja urheilun toteutuspaikkojen lisäksi ympäriltämme löytyy muutaman keihäskaaren säteeltä puhdasta luontoa ulkoiluun ja kuntoiluun, vesistö, elävä kaupunkikeskusta, yliopistokampus ja Business Joensuun yrityskeskittymä.

Ja mikä olennaisinta, liikuntaa ja urheilua ei tarvitse kuljettaa luoksemme, vaan se on luonnollinen osa päivittäisarkeamme Joensuun Urheilu-Akatemian, alueen urheiluseurojen sekä lukemattomien kuntoilijoiden toimesta. Olemme kaiken keskellä ja tavoitteemme on entistä vahvemmin profiloitua Mehtimäen toiminnalliseksi sydämeksi.

Palvelut yrityksille

ISLO tuottaa monipuolisia palveluja niin yksittäisille kuntoilijoille kuin yrityksille ja työyhteisöille. Kauttamme saat esimerkiksi hierontaa ja fysioterapiaa, kuntotestauspalveluita tai työhyvinvointipäiviä ja –valmennuksia.  Palvelutarjontaamme pääset tutustumaan lisää täältä: 

Tilaa uutiskirje

Liity ISLOn sisäpiiriin ja pysy kartalla tapahtumista, uutisista, tarjouksista ja ilmaisista asioista.