• Liikunta ja hyvinvointi

    Liikunta ja hyvinvointi

LIIKUNTA JA HYVINVOINTI

Itä-Suomen Liikuntaopisto on tunnettu monipuolisten liikunnan ja hyvinvoinnin palveluiden tuottajana.

Tutustu alta tarkemmin palveluihimme.

web_hieronta__ISLO_2015_by_Jarno_Artika_1_of_8.jpg

HIERONTA JA HYVINVOINTI

ISLO:n tiloissa Tiedepuistolla toimii fysikaalinen hoitolaitos, jossa annetaan laadukasta oppilashierontaa ja muita fysikaalisia hoitoja. Fysikaalisessa hoitolaitoksessa myydään myös Tritanium-kompressiotuotteita sekä lihashuoltovälineitä, kuten mobilisointipalloja ja Theraband -kuminauhoja.

Tutustu hieronnan ja hyvinvoinnin palveluihin tarkemmin täältä:


LUE LISÄÄ


KUNTOTESTAUS

ISLO:n testiasemalla voidaan suorittaa laadukkaita kuntotestejä kaiken tasoisille liikkujille. Voit selvittää lähtötasosi liikuntaharrastusta aloittaessasi ja täsmentää harjoittelun oikeita tehoalueita kuntosi kehittyessä. Teemme myös kehonkoostumusmittauksia.


LUE LISÄÄ

WEB_ISLO_testaus_by_Jarno_Artika_7_of_12.jpg

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_9_of_13.jpg

PT-PALVELUT

Kaipaatko henkilökohtaista ohjausta tai valmennusta hyvinvointisi edistämiseksi? ISLO tarjoaa Personal Training -palveluita toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan!


LUE LISÄÄ


KUNTOSALI

Oletko kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta? Islon kuntosali Kuntoklubi sijaitsee Joensuun keskustan läheisyydessä. Kuntosalilta löytyvät monipuoliset kuntosalilaitteet kaiken kuntoisille liikkujille!


LUE LISÄÄ

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

003-firstbeat-netti-srgb-8246.jpg

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

ISLO on suomalaisen Firstbeat-yrityksen virallinen palveluntuottaja ja suoritamme Firstbeat Hyvinvointianalyyseja niin yksittäisille asiakkaille kuin ryhmille. Hyvinvointianalyysin avulla voit selvittää oman palautumisesi tasoa, täsmentää liikunnan tehoa ja selvittää arkesi stressaavia tapahtumia.


LUE LISÄÄ


JUOKSUKOULU

ISLO järjestää vuosittain juoksukoulun, joka on tarkoitettu kaikille juoksusta kiinnostuneille, on tavoitteena sitten maraton tai vähän lyhemmät matkat.

Juoksukoulussa on neljä ohjattua juoksuharjoitusta viikossa, joihin voit osallistua. Lisäksi kerran viikossa on myös ohjattu lihaskuntoharjoitus.

Harjoituksissa on myös kaksi eri tasoryhmää eri tasoisille juoksijoille.


LUE LISÄÄ

IMG_3151.jpg

web_iltapaivakerho__ISLO_2015_by_Jarno_Artika_1_of_4.jpg

ILTAPÄIVÄKERHO

ISLO:n liikuntapainotteinen iltapäiväkerho 1-2 luokkalaisille kokoontuu maanantaista perjantaihin klo 12- 17 välillä. Ohjelmassa monipuolista liikuntaa vuodenaikarytmin mukaan esimerkiksi palloilua, telinevoimistelua, uintia ja talviurheilua.

IP- kerhossa vielä vapaita paikkoja, kysy lisää!


LUE LISÄÄ


LEIRIT

Itä- Suomen Liikuntaopistolla järjestetään kesäisin lapsille ja nuorille suunnattuja taitoluisteluleirejä sekä muita liikunnallisia leirejä vaihtuvin teemoin.

Kesän 2021 taitoluisteluleirien ilmoittautuminen käynnissä!


LUE LISÄÄ

IMG_1966.jpg

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_7_of_13.jpg

SENIORILIIKUNTA

Liikunnan ilo sekä hyvinvoiva keho ja mieli - Nämä sanat kuvaavat parhaiten ISLO:n senioriliikkujia. Tule mukaan kuntoilemaan hyvässä seurassa seniorikuntosaliryhmiin, sekä nyt uutena ryhmänä starttaavaan Senioripilatekseen!


LUE LISÄÄ