• Hae meille töihin!

  Hae meille töihin!

  Etsimme Liikunta-alan projektiasiantuntijaa Mehtimäki Hub - resurssiviisas testaus-, liikunta- ja tapahtumaympäristö-selvityshankkeeseen.Katso lisätiedot ja hae meille töihin!

 • Monimuodolla hieronnan ammattilaiseksi

  Monimuodolla hieronnan ammattilaiseksi

  Kaipaatko arkeen uutta virikettä? Opiskele käytännönläheinen ja terveyttä edistävä ammatti alle vuodessa! Monimuotokoulutus mahdollistaa opiskelun myös työn ohessa.

 • Ilmoittautuminen kevätkauden 2022 ISLOn liikunnalliseen iltapäiväkerhoon on käynnissä!

  Ilmoittautuminen kevätkauden 2022 ISLOn liikunnalliseen iltapäiväkerhoon on käynnissä!

 • Tutustu ISLOn LIIKUNTANEUVOJA (AT) koulutukseen!

  Tutustu ISLOn LIIKUNTANEUVOJA (AT) koulutukseen!

  Klikkaa tästä koulutuksen sivulle.


 • Tule opiskelemaan liikunnanohjauskoulutukseen

  Tule opiskelemaan liikunnanohjauskoulutukseen

  Haku ISLOn liikunnanohjauskoulutukseen (monimuotototeutus) on käynnissä, hae mukaan lukuvuodelle 2021- 2022!

  Lisätiedot: liikunnanopettaja Iina Potaseff: iina.potaseff@islo.fi tai ISLOn toimisto:toimisto@islo.fi (050-408 4792)

Ajankohtaista

Koronatiedote asiakkaillemme:

Pohjois-Karjalassa suositellaan vahvasti kasvomaskien käyttöä THL:n ohjeiden mukaisesti julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Suositus koskee sekä rokotettuja että rokottamattomia henkilöitä. Tarjoamme maskeja kaikille toimistosta ja asiakaspalvelupisteistämme. Lue lisää THL:n maskisuosituksesta ja tapahtumien koronariskien arviointiluokituksesta

ISLO:n tiloihin tullaan ja palveluihin osallistutaan terveinä. Jos oireita ilmenee, mene testiin viivytyksettä. Epäillessäsi altistumista, tee arvio omaolo.fi-sivuston kautta. Hyvä käsi- ja yskimishygienia on edelleen tärkeää. Pestään käsiä huolellisesti ja käytetään käsidesiä. Yskiminen suoritetaan nenäliinaan tai hihaan.

Hierontapoliklinikka ja fysioterapeuttien vastaanotto toimivat normaalisti panostaen tehostettuun siivoukseen. Mikäli koet terveydentilasi hyväksi, aikoja saat https://avoinna24.fi/itasuomenliikuntaopisto/reservation tai 0504085521.

Ryhmätoiminta on toistaiseksi tauolla, mutta Tiedepuistolla sijaitseva ISLOn kuntosalimme on avoinna. Löydät lisätietoja kuntosalin yleisövuoroista täältä.

Lue lisää ajankohtaista tietoa ja toimintaohjeita koronaviruksesta ja siihen varautumisesta THL:n sivuilta ja alueelliset suositukset ja rajoitukset löydät Siunsoten sivuilta.

Terveisin ISLO henkilökunta

Itä-Suomen Liikuntaopisto

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueilla ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. ISLO kouluttaa vuosittain noin 80 opiskelijaa, nuorta ja aikuista tarjoten sekä ammattiin valmistavaa että ammattiosaamista täydentävää koulutusta. Järjestämme hieronnan ammattitutkintokoulutusta myös Kaustisen evankelisella opistolla.


ISLO tuottaa monipuolisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakkailleen. Tarjoamme majoituspalveluita Finnhostel Joensuussa, fysikaalisen hoitolaitoksen oppilashierontoja ja fysikaalisia hoitoja, ohjatun liikunnan palveluita ryhmille ja työyhteisöille, työhyvinvointipalveluja yrityksille ja yhteisöille sekä tukipalveluita urheilijoille ja urheiluseuroille.

web_ISLO_2015_by_Jarno_Artika_10_of_11.jpg

Tutustu tarkemmin ISLOn koulutuksiin

1000px-ISLO-telinevoimistelu-by-Jarno-Artika-11-of-13.png

Katsele majoitusvaihtoehtojamme ja tee varauspyyntö

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

Tanita -kehonkoostumusmittaus 25 €!

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_12_of_13.jpg

Tutustu ISLO:n työhyvinvointipalveluihin!

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

jokipojat.png Joensuun-urheiluakatemia.png collapick_logo.png Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png joma_logo.jpg JoUS_some_vaaka.png pokali-who.gif jippo-logo.jpg Kataja_uusi_etusivu.jpg kataja_logo.jpg VillavalkePsykot2.jpg Banneri_2.jpg firstbeat.png