• Monimuodolla hieronnan ammattilaiseksi

  Monimuodolla hieronnan ammattilaiseksi

  Kaipaatko arkeen uutta virikettä? Opiskele käytännönläheinen ja terveyttä edistävä ammatti alle vuodessa! Monimuotokoulutus mahdollistaa opiskelun myös työn ohessa.

 • Hakeudu elokuussa alkavaan LIIKUNTANEUVOJA (AT) koulutukseen!

  Hakeudu elokuussa alkavaan LIIKUNTANEUVOJA (AT) koulutukseen!

  Klikkaa tästä koulutuksen sivulle.


 • Tule opiskelemaan liikunnanohjauskoulutukseen

  Tule opiskelemaan liikunnanohjauskoulutukseen

  Haku ISLOn liikunnanohjauskoulutukseen (monimuotototeutus) on käynnissä, hae mukaan lukuvuodelle 2021- 2022!

  Lisätiedot: liikunnanopettaja Iina Potaseff: iina.potaseff@islo.fi tai ISLOn toimisto:toimisto@islo.fi (050-408 4792)

Ajankohtaista

Koronatiedote asiakkaillemme:

Pohjois-Karjalan koronavirustilanne on pysynyt rauhallisena ja epidemia on perustasolla. Koronatilanteen kehittymistä seurataan kuitenkin edelleen aktiivisesti.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ja Siun sote päivittivät viikolla 39 maskisuosituksiaan. Keskeinen muutos on, että maskin käyttö ei perustu enää koronaepidemian eri vaiheisiin vaan ihmisten omaan tilannekohtaiseen harkintaan.

ISLOlla luovutaan vahvasta maskisuosituksesta 12. lokakuuta alkaen. Tarjoamme kuitenkin edelleen maskeja kaikille halukkaille toimistosta ja asiakaspalvelupisteistämme. THL:n ohjeistuksen mukaan on edelleen suositeltavaa käyttää maskia, mikäli olet rokottamaton tai oleskelet julkisissa sisätiloissa, joissa on paljon ihmisiä lähellä toisiaan. Lue lisää THL:n maskisuosituksesta ja tapahtumien koronariskien arviointiluokituksesta


ISLO:n tiloihin tullaan ja palveluihin osallistutaan terveinä. Jos oireita ilmenee, mene testiin viivytyksettä. Epäillessäsi altistumista, tee arvio omaolo.fi-sivuston kautta. Hyvä käsi- ja yskimishygienia on edelleen tärkeää. Pestään käsiä huolellisesti ja käytetään käsidesiä. Yskiminen suoritetaan nenäliinaan tai hihaan.

Hierontapoliklinikka ja fysioterapeuttien vastaanotto toimivat normaalisti. Mikäli koet terveydentilasi hyväksi, aikoja saat https://avoinna24.fi/itasuomenliikuntaopisto/reservation tai 0504085521.

Tiedepuistolla sijaitseva ISLOn kuntosalimme on avoinna. Löydät lisätietoja kuntosalin yleisövuoroista täältä.

Lue lisää ajankohtaista tietoa ja toimintaohjeita koronaviruksesta ja siihen varautumisesta THL:n sivuilta ja alueelliset suositukset ja rajoitukset löydät Siunsoten sivuilta.

Terveisin ISLO henkilökunta


In english

Corona

Corona situation has remained stable at North Carelia. We are still assessing corona situation actively.

THL and Siunsote updated the mask recommendation recently. The recommendation is no longer based on the different phases of the coronavirus epidemic, but rather on case-by-case consideration by individuals.

ISLO gives up strong mask recommendation from 12th October. We still offer mask from our office and service desks. THL recommends that masks should continue to be used especially in public indoor spaces where many people are gathered close to each other. THL recommends that especially those who are not fully vaccinated should follow the mask recommendation. Read more about THL's mask recommendation and the corona risk assessment classification of events.

Participating in the services and training that take place at ISLO only when you are completely healthy. We will continue to take care of good hygiene (cleaning hands and coughing hygiene). If symptoms occur, go to test immediately. If you suspect exposure, make an assessment through omaolo.fi

You can make a reservation to our massagers and physiotherapists at here https://avoinna24.fi

You will find more information about our gym from here

More information about corona guidelines can be found THL's website

Current information on the coronavirus situation in North Karelia and the related coronavirus instructions https://www.siunsote.fi/en/web/english/corona

Regards ISLO Staff

Itä-Suomen Liikuntaopisto

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueilla ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. ISLO kouluttaa vuosittain noin 80 opiskelijaa, nuorta ja aikuista tarjoten sekä ammattiin valmistavaa että ammattiosaamista täydentävää koulutusta. Järjestämme hieronnan ammattitutkintokoulutusta myös Kaustisen evankelisella opistolla.


ISLO tuottaa monipuolisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakkailleen. Tarjoamme majoituspalveluita Finnhostel Joensuussa, fysikaalisen hoitolaitoksen oppilashierontoja ja fysikaalisia hoitoja, ohjatun liikunnan palveluita ryhmille ja työyhteisöille, työhyvinvointipalveluja yrityksille ja yhteisöille sekä tukipalveluita urheilijoille ja urheiluseuroille.

web_ISLO_2015_by_Jarno_Artika_10_of_11.jpg

Tutustu tarkemmin ISLOn koulutuksiin

1000px-ISLO-telinevoimistelu-by-Jarno-Artika-11-of-13.png

Katsele majoitusvaihtoehtojamme ja tee varauspyyntö

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

Tanita -kehonkoostumusmittaus 25 €!

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_12_of_13.jpg

Tutustu ISLO:n työhyvinvointipalveluihin!

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

jokipojat.png Joensuun-urheiluakatemia.png collapick_logo.png Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png joma_logo.jpg JoUS_some_vaaka.png pokali-who.gif jippo-logo.jpg Kataja_uusi_etusivu.jpg kataja_logo.jpg VillavalkePsykot2.jpg Banneri_2.jpg firstbeat.png