• Hieronnan ammattitutkinto -koulutuksen hakeminen on nyt käynnissä!

  Hieronnan ammattitutkinto -koulutuksen hakeminen on nyt käynnissä!

  Katso lisää opiskelijavalinnoista ja maksuvaihtoehdoista koulutuksen omilta sivuilta täältä!

 • Ilmoittautuminen syksyn PT- pienryhmiin käynnissä!

  Ilmoittautuminen syksyn PT- pienryhmiin käynnissä!

  Tutustu Asahikehonhuolto- ja Lihaskuntoharjoittelulla vahvaksi! -pienryhmiin ja ilmoittaudu mukaan!

 • Hakeudu syyskuussa alkavaan LIIKUNTANEUVOJA (AT) koulutukseen!

  Hakeudu syyskuussa alkavaan LIIKUNTANEUVOJA (AT) koulutukseen!

  Klikkaa tästä koulutuksen sivulle.


 • Tule opiskelemaan liikunnanohjauskoulutukseen!

  Tule opiskelemaan liikunnanohjauskoulutukseen!

  Haku ISLOn liikunnanohjauskoulutukseen (monimuotototeutus) on edelleen käynnissä, hae mukaan lukuvuodelle 2019- 2020!

  Lisätiedot: LOP vast.opettaja Iina Potaseff: iina.potaseff@islo.fi (040-564 2223) tai ISLOn toimisto:toimisto@islo.fi (050-408 4792)

 • Tervetuloa hierontaan!

  Tervetuloa hierontaan!

  ISLOn hierontapoliklinikan palveluista voit varata aikasi oppilashierontaan, koulutetuille hierojille tai fysioterapiaan. Koulutetuille hierojille ja fysioterapiaan käy myös lähete! Varaa aikasi täältä.

Ajankohtaista

20.11.2020 ISLON TOIMITILOIHIN MASKISUOSITUS

Koronaviruksen kiihtymisvaiheen vuoksi ISLOlla on otettu perjantaina 20.11.20 käyttöön kasvomaskit, joita käyttää henkilökunta ja opiskelijat ja joita suositellaan käytettäväksi kaikille ISLOn tiloissa liikkuville asiakkaille. Oman maskin puuttuessa sellaisen saa ISLOlta asioinnin ajaksi.

Hierontapoliklinikka ja fysioterapeuttien vastaanotto toimivat normaalisti. Koulutetut hierojat, fysioterapeutit ja opiskelijat käyttävät työssään maskia, pesevät käsiään ja desinfioivat hoitotilansa sekä yleiset tilat. Sairaina tai oireisina emme tule töihin tai kouluun. Tervetuloa hoitoihin, terveenä tietenkin. Mikäli koet terveydentilasi hyväksi, aikoja saat https://avoinna24.fi/itasuomenliikuntaopisto/reservation tai 0504085521.

Seniorisali sekä muut ryhmäliikunnat ISLOn kuntosalilla on peruttu alkuun ensi viikon ajaksi. Ryhmäläisille ilmoitetaan peruuntumisista ja vuorojen jatkumisesta henkilökohtaisesti. Kuntosalin yleisövuorojen aloitus siirtyy myös myöhemmäksi. Alkamisesta ilmoitamme myöhemmin.

Desinfioidaan, pidetään etäisyyttä, pysytään terveinä eikä kiihdytellä. Tsemppiä kaikille. Kyllä se tästä.

Terveisin,

ISLOn henkilökunta

Itä-Suomen Liikuntaopisto

Itä-Suomen Liikuntaopisto ISLO tarjoaa koulutuspalveluita liikuntakulttuurin eri osa-alueilla ja antaa liikunnan, liikuntakasvatuksen, urheiluvalmennuksen, urheiluhieronnan sekä liikuntapaikkojenhoitajan koulutusta. ISLO kouluttaa vuosittain noin 80 opiskelijaa, nuorta ja aikuista tarjoten sekä ammattiin valmistavaa että ammattiosaamista täydentävää koulutusta. Järjestämme hieronnan ammattitutkintokoulutusta myös Kaustisen evankelisella opistolla.


ISLO tuottaa monipuolisia liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakkailleen. Tarjoamme majoituspalveluita Finnhostel Joensuussa, fysikaalisen hoitolaitoksen oppilashierontoja ja fysikaalisia hoitoja, ohjatun liikunnan palveluita ryhmille ja työyhteisöille, työhyvinvointipalveluja yrityksille ja yhteisöille sekä tukipalveluita urheilijoille ja urheiluseuroille.

web_ISLO_2015_by_Jarno_Artika_10_of_11.jpg

Tutustu tarkemmin ISLOn koulutuksiin

1000px-ISLO-telinevoimistelu-by-Jarno-Artika-11-of-13.png

Katsele majoitusvaihtoehtojamme ja tee varauspyyntö

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_11_of_13.jpg

Tanita -kehonkoostumusmittaus 25 €!

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_12_of_13.jpg

Tutustu ISLO:n työhyvinvointipalveluihin!

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

jokipojat.png ISLO_40v_juhlalogo.jpg Joensuun-urheiluakatemia.png collapick_logo.png Joensuu_vaakunalogo_RGB_naytto.png joma_logo.jpg JoUS_some_vaaka.png pokali-who.gif jippo-logo.jpg Kataja_uusi_etusivu.jpg kataja_logo.jpg VillavalkePsykot2.jpg Banneri_2.jpg firstbeat.png