web_kansimallit__ISLO_2015_by_Jarno_Artika_7_of_9.jpg

KOULUTUS

Koulutus on ISLO:n toiminnan kulmakivi ja koulutamme vuosittain liikunnan ammattilaisia neljän ammattitutkinnon sekä kahden ammattiin valmentavan/täydentävän koulutuksen voimin. Vuosittain ISLO:lla koulutetaan noin 80 opiskelijaa, sekä nuoria että aikuisia.


Opiskeluiden rahoittaminen

ISLOlla opiskelijoilla on mahdollisuus ehtojen täyttyessä saada Kelan opintotukea tai Työllisyysrahaston aikuiskoulutustukea. Opiskella voi myös Työttömyysetuudella tai Oppisopimuksella.

web_ISLO_Valmennus_Rannikko__by_Jarno_Artika_3_of_6.jpg

VALMENNUKSEN AMMATTITUTKINTO

Valmentajan ammattitutkinto on noin vuoden kestävä koulutus, joka sijoittuu yleiseurooppalaisessa viisiportaisessa valmennuskoulutus-järjestelmässä neljännelle tasolle. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä. Tutkintokoulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu etäopiskelua, kolmen tai neljän päivän lähiopetusjaksoja kuukausittain sekä työssäoppimista omassa työpaikassa.

LUE LISÄÄ


HIERONNAN AMMATTITUTKINTO

Hieronnan ammattitutkintokoulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet hierojan ammatin harjoittamiseen sekä erityisvalmiudet urheilijoiden hierontaan. Koulutuksessa paneudutaan eri-ikäisten asiakkaiden klassiseen hierontaan ja otteiden soveltamiseen eri lihasryhmiin ja kehon osiin. Koulutus sisältää mobilisoivaa hierontaa ja poikittaishierontaa. Lisäksi tutustutaan eri urheilulajien erityispiirteisiin.


LUE LISÄÄ

web_hieronta__ISLO_2015_by_Jarno_Artika_2_of_3.jpg

web_ISLO_telinevoimistelu_by_Jarno_Artika_2_of_13.jpg

LIIKUNNAN JA VALMENNUKSEN AMMATTITUTKINTO, liikunnan osaamisala, LIIKUNTANEUVOJA (AT)

Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon suorittaneet voivat toimia liikunnan suunnittelu- ja ohjaustehtävissä liikunta- ja vapaa-ajan organisaatioissa, urheiluseuroissa, sosiaali- ja terveysalan yhteisöissä ja yrityksissä, eri järjestöjen palveluksessa sekä itsenäisenä yrittäjänä. Tutkinnon suorittanut voi saada myös valmiudet toimia personal trainerina.


LUE LISÄÄ

LIIKUNTAPAIKKA-ALAN AMMATTITUTKINTO

Liikuntapaikkojenhoitaja toimii monipuolisissa liikuntapaikkojen

hoitotehtävissä sekä asiakaspalvelu- ja valvontatehtävissä. Jos olet kiinnostunut liikuntapaikkojen hoidosta tai tunnet tarvitsevasi lisäkoulutusta ja haluat ammattitaidostasi todistuksen, niin tule meille liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinnon koulutukseen.

Koulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet toimia itsenäisesti erilaisten ulko- ja sisäliikuntapaikkojen hoidon tehtävissä.


LUE LISÄÄ

web_ISLO_2015_by_Jarno_Artika_7_of_11.jpg

web_ISLO_tanssisali_by_Jarno_Artika_1_of_13.jpg

Education in Dance and Somatics

It is a 2, 4, 6 and/or 8 month course that introduces somatic movement and dance practices. The emphasys is in how to facilitate groups using a somatic approach. It also offers opportunities to explore how to integrate these practices into wider society. Our interest is to offer a somatic education to people engaged in diverse fields and to support them to integrate and make use of what they learn in their personal and working lives.

The education emphasises experiential learning, somatic methods, movement exploration and improvisation, creative process and art as a diverse cultural practice, self-knowledge and group process. Education is offered in the form of a mixture of regular classes, workshops and special projects.


MORE


LIIKUNNANOHJAUSKOULUTUS

Koulutus on liikunta-alan osaamista täydentävää ja syventävää koulutusta. Se on suunnattu myös henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita liikunta-alasta, hyvinvoinnista ja terveydestä sekä henkilöille, joilla on halua kehittää itseään ohjaajana.

Liikunnanohjauskoulutuksessa opiskelija perehtyy liikunnanohjauksen eri mahdollisuuksiin, kunto- ja terveysliikuntaan, liikuntalajeihin sekä testaustoimintaan.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna. Lähiopetusjaksojen lisäksi koulutukseen sisältyy itsenäisiä tehtäviä sekä työssä oppimisjaksoja.

Puren mietteitä opiskelusta ISLOlla.


LUE LISÄÄ

web_ISLO_kuntosali_by_Jarno_Artika_1_of_13.jpg

hyppykuva_1505_x_779_px.png

STARTTIPOLKU LIIKUNTA-ALALLE

Starttipolku liikunta-alalle sisältää Liikunnanohjauskoulutuksen ja Liikuntaneuvoja (AT) -tutkinnon suorittamisen 23.8.2021-19.8.2022 välisenä aikana. Suoritat lukuvuonna 2021–2022 Liikuntaneuvoja (AT) –tutkinnon ja Liikunnanohjauskoulutuksen, jolloin saat vuoden opinnoista itsellesi ensimmäisen liikunta-alan ammattitutkinnon taskuusi. Tutkintonimike, jonka näytöt hyväksytysti suoritettuasi saat on Liikuntaneuvoja (AT). Tällä vuoden liikunta-alan opintopolulla pääset konkreettisesti sisään liikunta-alaan ja sen monimuotoisuuteen.


LUE LISÄÄ

LIIKUNTAPAIKKA-ALAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO


LUE LISÄÄ

LPEAT.jpg

VALMENNUKSEN ERIKOISAMMATTITUTKINTO


LUE LISÄÄ


WEB_ISLO_aulakoulu_by_Jarno_Artika_6_of_10.jpg

HAKEMINEN

Koulutustemme hakulomakkeisiin pääset tutustumaan tämän linkin takaa.


LUE LISÄÄ