Koulutukset

Tervetuloa opiskelijaksi Itä-Suomen Liikunta-opistoon! ISLO antaa sekä ammattiin valmistavaa että ammattiin valmentavaa koulutusta. Tutustu tarkemmin tarjontaamme.


TUTUSTU KOULUTUKSIIN

Majoitus

hostel_yksiö_2012

ISLOn huoneistohostelli on oiva paikka majoittua mukavasti ja edullisesti keskellä Joensuuta. 


LUE LISÄÄ

Hyvinvointi & hemmottelu

Hieronta ja fysikaaliset hoidot

Blogit

Blogi_kuva_TSK_2014_pieni

From control to contact

”From control to contact”   Kahdeksantoista...

Valmennuskeskus ja palvelut

Itä-Suomen Liikuntaopisto järjestää valmentajien ammatillista lisäkoulutusta (Valmentajan ammattitutkinto) sekä toteuttaa yhteistyössä lajiliittojen ja paikallisten seurojen kanssa eri lajien valmennusleirejä, tapahtumia sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta. Valmennuskeskus toteuttaa myös monipuolisia kuntotestaus-, hyvinvointivalmennus- ja luentopalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille.

Lue lisää valmennuskeskuksesta

Urheilun ja liikunnan osaamiskeskus -hanke

Osaamiskeskuksen tavoitteena on liikunnan ja urheilun toimijoiden osaamisen kehittäminen vuorovaikutusta lisäämällä ja syventämällä. Osaamiskeskuksen toiminnan ytimessä on valmennuskeskus, jonka kehittämiseksi on valittu vetovoimaiset ja ajankohtaiset kärkituotteet: videovalmennus ja henkinen valmennus. 

Lue lisää hankkeesta

Karelia ENPI 

Karelia ENPI CBC -projektin tavoitteena on edistää lasten ja nuorten terveyttä ja hyvinvointia kahdessa Karjalassa liikunnan ja urheilun - niin erityisliikunnan, kasvatuksen, urheilun organisoinnin kuin valmennuksen - näkökulmasta.

Lue lisää hankkeesta