• slide

URHEILU JA VALMENNUS

Itä-Suomen Liikuntaopisto on aktiivisesti mukana alueellisessa urheilu- ja valmennustoiminnassa. ISLO:ssa toimii valmennuskeskus, joka tuottaa monipuolisia asiantuntija- ja testauspalveluita urheiluseuroille ja urheilijoille. ISLO toimii myös vahvasti yhteistyössä Joensuun Urheiluakatemian kanssa ja on yksi akatemian yhteistyöoppilaitoksista.

WEB_ISLO_testaus_by_Jarno_Artika_12_of_12.jpg

TESTAUSPALVELUT

Valmennuskeskuksen testiasemalla toteutetaan monipuolisesti testipalveluita urheilijoiden tarpeisiin. Testaamme urheilijoiden eri ominaisuuksia kuhunkin tilanteeseen sopivilla testeillä.


LUE LISÄÄ


VALMENNUS

Valmennuskeskus pyrkii kehittämään alueellista valmennustoimintaa ja valmennuksen asiantuntijapalveluita. ISLO toimii vahvassa yhteistyössä Joensuun Urheiluakatemian kanssa.


LUE LISÄÄ

web_ISLO_Valmennus_J_Turunen__by_Jarno_Artika_2_of_2.jpg

web_ISLO_telinevoimistelu_by_Jarno_Artika_1_of_13.jpg

VAT

ISLO:ssa voi opiskella ammattivalmentajaksi valmentajan ammattitutkinnon kautta. Koulutus kestää noin vuoden ja on 60 opintopisteen laajuinen. Valmentajan ammattitutkinnon suorittaminen antaa valmiuksia mm. valmentajana kehittymiseen, valmentajan toimintaympäristön kehittämiseen ja urheilijalähtöiseen valmennustoimintaan.


LUE LISÄÄ